Kevin Magnussen sanoo olevansa enemmän tuohtunut tuomariston epäoikeudenmukaisuuteen kuin Max Verstappenin tekemään liikkeeseen, joka pakotti hänet ulos radalta Monzan GP:ssä.

Kaksikko taisteli viimeisestä pistesijasta, kun Verstappen käänsi Magnussenin auton eteen oikealle pakottaen tanskalaisen nurmikolle. Magnussen pääsi takaisin radalle, mutta purki turhautumistaan tiimiradioon vaatien hollantilaiselle rangaistusta.

– Olin ärsyyntynyt, mutta vain siksi että tuomaristo ei antanut rangaistusta, sanoo Magnussen, joka itse sai rangaistuksen samankaltaisesta tilanteesta Unkarin GP:ssä.

– Se oli työntämistä ulos radalta. Se on kilvanajoa ja sitä sattuu, mutta rangaistuksen tulisi olla sama kaikille. Se on pointtini tässä. Hän ei jättänyt minulle tilaa, joten ajauduin nurmikolle. Se olisi voinut olla siinä. Minulla ei ollut edes hyvää saumaa ohittaa häntä siinä, joten en ymmärrä miksi hän teki niin. Ehkä hän vain arvioi tilanteen väärin, mutta rangaistusten tulisi olla samat kaikille, Magnussen puhisee.