Formula ykkösten seitsemänkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poika Mick Schumacher saa kunnian ajaa isänsä vanhaa F1-kilpuria tulevana viikonloppuna. Saksalaislegendaa kunnioitetaan tulevana Belgian kisaviikonloppuna monin tavoin.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta Schumacherin komean F1-uran ensimmäisestä voitosta. Saksalainen ylitti Belgian GP:n ruutulipun ykkösenä Benettonillaan.

Rata on Schumacherille merkityksellinen, sillä hän aloitti oman F1-uransa radalla vuonna 1991. Lukuisten erinomaisten ajosuoritusten kruunuksi hän varmisti uransa seitsemännen maailmanmestaruuden Spassa vuonna 2004.

18-vuotias Mick Schumacher kiertää viikonloppuna järjestettävässä näytöstapahtumassa radan isänsä vuoden 1994 mestaruusautolla, Benetton B194 -kilpurilla. Schumacherin perheen tiedottaja Sabine Kehm varmisti näytösajon tänään Reutersille.