Toro Rosso on vahvistanut tallin teknisen johtajan James Keyn jatkavan tallin riveissä ensikin kaudella.

Toro Rosson mukaan Keyn rooli tallissa on merkittävä tulevaisuuden henkilöstökiinnitysten sekä tuulitunnelien toiminnan kannalta.

Tallipäällikkö Franz Tost ilmaisi tyytyväisyytensä Keyn jatkosta.

– F1:set ovat joukkueurheilua, mutta tietyt yksilöt voivat silti saada isoja eroja aikaan. Työskennellessään kanssamme James on osoittanut, että hän todellakin pystyy yksin tekemään valtavan eron, Tost kehuu.

– Minulla on tätä tallia kohtaan valtava kunnioitus, ja olen nauttinut suuresti kuluneista viidestä vuodesta. Nyt odotan suuresti tulevaisuuden rakentamista, Key itse puolestaan kommentoi sopimustaan.

– Toro Rosso on uniikki talli toimipisteiden sijaitessa kahdessa eri valtiossa, ja Red Bullin toiminnan alaisena. Tämä tuo haasteita, ja mahdollisuuksia kehittyä vuodesta toiseen, mitä muilla talleilla ei ole.