McLarenin synkkä F1-kausi koki valonpilkahduksen Unkarissa viime viikonloppuna, kun molemmat McLaren-kuljettajat ajoivat pistesijoille. Fernando Alonso oli kilpailussa kuudes ja Stoffel Vandoorne kymmenes.

McLaren-johtoon kuuluva Jonathan Neale oli äärimmäisen tyytyväinen koko tallin panokseen Unkarissa.

– Olen erittäin tyytyväinen kuljettajiimme, mekaanikkoihimme ja kaikkiin, jotka työskentelivät kilpailun parissa viime viikonloppuna. Molempien autojen pistesija tuntuu samalta kuin maali juuri ennen taukovihellystä, Neale kertoi Motorsportille.

Nealen mukaan, McLarenin tekemät päivitykset Unkariin onnistuivat hyvin.

– On aina hienoa kerätä pisteitä ja päästä eteenpäin. Teimme järkeviä päivityksiä, jotka onnistuivat kaikki hyvin. Olemme onnistuneet parantamaan auton luotettavuutta hyvin lyhyessä ajassa.