Itävallan Moto-GP-kisassa aiemmin elokuussa kymmenenneksi ja samalla parhaaksi KTM-kuskiksi ajanut Mika Kallio sai uroteostaan upean palkinnon. Suomalainen saa jälleen näytönpaikan villin kortin turvin Aragonin MM-kisassa.

Espanjan Moto-GP-kilpailu ajetaan kuukauden päästä.

– Tietysti se oli hyvä, että saatiin vielä yksi kisa tähän lisäksi. Varmaan se osoittaa myös sen, että on tehty hyvää työtä ja tulostaso on kaikin puolin sellainen, että KTM luottaa tulosta tulevan myös nyt, Kallio toteaa moottoriurheilu.tv:n haastattelussa.

Kallio teki Itävallan kotikisan huippusuorituksellaan taatusti vaikutuksen KTM-leiriin.

– Kun onnistui edellisessä kisassa noin hyvin, niin toki sitä odotetaan jälleen. Eihän se mikään salaisuus ole, että haluan päästä taas kisaamaan. Tässä on yksi näytönpaikka taas lisää. Jos pystyy jälleen jättämään muut Kotari-kuskit taakseen, niin totta kai se antaa enemmän mietittävää KTM:lle mikä ensi vuoden kuljettajakaksikko on, suomalaistähti sanoo sivustolle.

Voit lukea moottoriurheilu.tv:n haastattelun kokonaisuudessaan täältä.