Max Verstappenin manageri myöntää, että hänen suojattinsa kärsivällisyys voi loppua, ellei Red Bull pysty rakentamaan nuorelle tähdelleen voittavaa autoa.

Moni odotti Red Bullin onnistuvan rakentamaan tälle kaudelle mestaruudesta taistelevan auton. Ero Mercedekseen ja Ferrariin kuitenkin kasvoi talven aikana, ja nyt talli on pakotettu takaa-ajajan asemaan. Verstappenia on huhuttu Ferrarille, mutta Red Bull aikoo pitää timantistaan kiinni sopimuskauden loppuun asti.

– Siitä asti kun Max teki debyyttinsä, ovat isot tallit osoittaneet kiinnostustaan. Sopimustarjouksia tuli, mutta halusimme jäädä Red Bullille, jossa Max on tähti, sanoo hollantilaisen manageri Raymond Vermeulen.

– Meillä ei ole mitään tarkkaa takarajaa Red Bullille, mutta Maxin on tärkeää päästä menestymään. Luotan edelleen tallin mahdollisuuteen edistyä, koska ovathan he voittaneet neljä maailmanmestaruutta. Heidän on kuitenkin ymmärrettävä, että kärsivällisyytemme ei ole loputonta.