Sauber-talli tiedotti tänään, että F2:ssa ajava japanilaiskuljettaja Nobuharu Matsushita testaa tallin auto Unkarissa.

Matsushita ajaa F2:ssa ART-tallissa, jonka omistaa Sauberin nykyinen tallipäällikkö Frederic Vasseur. Vasseur oli mielissään siitä, että hänen suojattinsa pääsee kokeilemaan siipiään F1-autossa.

– Olen seurannut hänen kehitystään tarkasti siitä lähtien, kun hän teki debyyttinsä ART:llä. Hän on kehittynyt vuosi vuodelta, ja näiden testien myötä hän on askelta lähempänä F1-unelmaansa. Hän ansainnut päästä testaamaan F1-autoa, Vasseur kommentoi motorsport.comin mukaan.

Sauberilla on tällä kaudella ollut käytössään Ferrarin valmistamat moottorit. Sauberin kerrottiin jo siirtyvän ensi kaudella Hondan valmistamiin moottoreihin mutta Sauberin entisen tallipäällikön Monisha Kaltenbornin erottua, tallin Honda-yhteistyö otti taka-askeleen, eikä yhteistyötä virallistettu missään vaiheessa.

Japaninlaiskuljettajan pestaaminen testikuljettajaksi voi olla osoitus siitä, että Sauberin ja Hondan välinen sopimus on jälleen otettu pöytälaatikosta esiin.