Jari-Matti Latvala ei onnistunut kaventamaan eroa kärkeen Puolan MM-rallin 14:nnellä erikoiskokeella. Latvala oli erikoiskokeen toiseksi nopein, mutta kilpailua johtava Thierry Neuville venytti pohja-ajallaan eron 9,5 sekuntiin.

Latvala on kilpailussa kolmanetena. Neuvillen ja Latvalan välissä ajaa Ott Tänak, joka on nyt 1,3 sekunnin päässä kärjestä.

– Hyökkäsin tälle pätkälle kovaa, koska urat eivät olleet kauhean pahat, Latvala kommentoi ennen päivähuoltoa.

– Aloin ajamaan aggressiivisemmin, koska minusta tuntuu, ettei Ott aio luovuttaa. Aika on hyvä ja auto tuntuu mukavalta. Jossain paikoissa on vain oltava tarkkana. Jos täällä alkaa satamaan, niin siitä seuraa katastrofi, sanoo puolestaan Neuville.

Teemu Suninen oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein, ja ajaa kilpailun sijalla seitsemän. Eroa kärkeen on kuitenkin miltei kaksi minuuttia. Juho Hänninen puolestaan jäi Neuvillen pohjista miltei 27 sekuntia. Hännisen sijoitus kokonaistilanteessa on kymmenes.