Williams-tallin tekninen johtaja Paddy Lowe on siitä harvinainen mies, että hän on työskennellyt sekä Lewis Hamiltonin, että Ayrton Sennan kanssa.

Lewis Hamilton saavutti Ayrton Sennan kaikkien aikojen paalupaikkatilastossa viikonloppuna Montrealissa.

Lowe totesi Hamiltonin uskomattoman aika-ajon jälkeen Montrealissa, että Hamiltonin voi nostaa Sennan kanssa samaan kategoriaan.

– He kuuluvat molemmat lajimme suuruuksiin. Suuret kuljettajat kykenevät ajamaan uskomattomia kierroksia. Sen Lewis teki tänään. Joskus he tekevät ällistyttäviä suorituksia radalla, jotka saavat sinut kysymään; ”miten ihmeessä hän tuonkin teki?”. Lewis on yksi kuljettaja, joka pystyy siihen ja niin pystyi Sennakin, Lowe kertoi wtf1.comin mukaan.

Vaikka Hamiltonin ja Sennan ajotaidot ja meriitit ovat samaa tasoa, heidän luonteensa eivät Lowen mukaan ole vertailukelpoisia.

– Ihmisillä on monenlaisia mielipiteitä Hamiltonista mutta todellisuudessa hän oikea herrasmies. Hän kilpailee kovaa mutta rehdisti.

– Senna sen sijaan oli häikäilemätön kilpailija. Hänellä oli erilaisia taktiikoita, joilla hän provosoi vastustajiaan. Tosin, se oli enemmänkin pelin henki hänen aikanaan.