Läheisissä väleissä Fernando Alonson kanssa oleva Pedro De La Rosa kommentoi maanmiehensä tilannetta McLarenilla. De La Rosalta kysyttäessä, tekikö Alonso virheen siirtyessään McLarenille, hän vastaa:

– Se on kysymys, johon vain hän tietää vastauksen. Hänet tuntien, hän tulee joskus kertomaan meille mielipiteensä asiasta, De La Rosa kertoi uutismedia AS:lle.

De La Rosa paljasti, että Alonson siirtyminen pois Ferrarilta oli väistämätöntä. De La Rosa toimi tallin testikuljettajana Alonson ajaessa Ferrarilla.

– En voi tuomita häntä McLarenille siirtymisestä. Mutta voin sanoa, että hänen oli lähdettävä Ferrarilta. Ollessani osa tallia koin, että Alonson siirtyminen pois tallista oli parhaaksi molemmille osapuolille.

Alonson tulevan kauden osoitteesta on spekuloitu laajasti. De La Rosa ei lähde ennustamaan maanmiehensä tulevia liikkeitä.

– Minulla ei ole mitään tietoa siitä, mihin Alonso voi mennä ja onko Ferrari yksi vaihtoehdoista. Mielestäni on liian aikaista spekuloida näillä asioilla. Uskon, että hän on täysin sitoutunut projektiinsa McLarenilla.