Pastor Maldonado väittää: ”Hylkäsin F1-tarjouksen täksi kaudeksi – voin vielä palata”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Pastor Maldonado väittää, että olisi päässyt täksi kaudeksi F-ykkösiin, mutta kieltäytyi tarjouksesta, koska talli ei ollut kilpailukykyinen.

Maldonado sai lähteä kauden 2016 jälkeen Renaultilta, tilalle tuli Kevin Magnussen. Täksi kaudeksi hän kävi Motorsport.comin mukaan useita neuvotteluja eri tallien kanssa paluustaan.

– Minulla on kokemusta, ja mahdollisuuksia oli palata kisakuljettajaksi F-ykkösiin, Maldonado sanoo.

– Olin jo aika lähellä tehdä sopimuksen, mutta päätin lopulta toisin. Minulla ei ollut riittävän hyvä ja luottavainen olo, joten silloin on parempi tehdä toisenlainen ratkaisu.

Maldonadon kannalta kohtalokasta oli, kun hänen sponsorinsa, Venezuelan valtion öljy-yhtiö PDVSA joutui talousvaikeuksiin ja veti 45 miljoonan euron tukensa pois.

Maldonado kuitenkin uskoo, ettei asia estä hänen mahdollista paluutaan.

– Olihan se iso juttu, taloudessa on aina ylä- ja alamäkiä. Toivottavasti maamme talous paranee pian ja olemme taas vahvoja. Paluuni on yhä mahdollinen, ei kyse ole vain sponsoreista. Syy siihen, etten ole nyt F1:ssä on se, etten halunnut.

– Olen huomannut, että elämässä on mielenkiintoisempiakin asioita kuin F1, mutta totta kai kaipaan lajia, se oli pitkään koko elämäni. Jos jonakin päivänä herään ja päätän palata, silloin palaan, Maldonado sanoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.