Pastor Maldonado kiistää paluuaikeet: ”En ole palaamassa F-ykkösiin”

© Kuva: Getty Images

Pastor Maldonado voitti viisi vuotta sitten Espanjan GP:n. Aina välillä on puhuttu hänen mahdollisesta paluustaan, mutta Maldonado kiistää sellaiset puheet.

Huhut yltyivät, kun hänet nähtiin Espanjan GP:n varikolla. Maldonado kertoi kuitenkin olevansa vain tapaamassa vanhoja tuttuja.

Venezuelalainen ajoi F1:ssä 2011-2015 yhteensä 95 starttia Williamsilla ja Lotuksella. Voittoja tuli yksi, paalupaikkoja yksi ja MM-pisteitä 76.

Maldonado joutui lähtemään Lotuksen ostaneelta Renaultilta 2016, kun hänen venezuelalaiset sponsorinsa lähtivät. Sen jälkeen hän on käynyt keskusteluja ajamisesta WEC-sarjassa tai IndyCarissa, mutta sopimusta ei ole syntynyt.

– Nautin todella paljon F1-kilpailujen katsomisesta. Sarja on nyt todella tiukka, kun Ferrari on tehnyt loistavaa työtä. Toivotaan, että loppukausi sujuu yhtä tasaisissa merkeissä, Maldonado sanoi Crash.netille.

Maldonadolta kysyttiin, vieläkö hän haaveilee paluusta.

– En, olen täällä vain käymässä, vanhoja tuttuja tapaamassa ja nauttimassa kilpailusta. On hienoa, kun pääsin tänne muistelemaan omaa voittoani täällä.

– Tällä hetkellä nautin täysin olostani ja annan perheelleni 100 prosenttia.

Maldonado on eniten tekemisissä kilpa-autoilun kanssa serkkunsa Manuelin mentorina, tämä ajaa Britannian F3-sarjaa.

– Hän on vasta uransa alussa ja tarvitsee aikaa. Mutta hän parantaa mielestäni koko ajan, joten katsotaan, mihin hänen kykynsä riittävät. Toivottavasti hän pystyy nauttimaan siitä, mitä tekee, parantaa edelleen ja saa itsestään parhaansa irti, Maldonado sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.