Entinen F1-tallin omistaja Giancarlo Minardi on sitä mieltä, etteivät tämän kauden F1-kisat ole olleet suinkaan tylsiä. Aika moni on eri mieltä, kun ohituksia ei tunnu tapahtuvan kirveelläkään.

Venäjän GP:ssä tilastoitiin tasan yksi ohitus.

– Seuraan itse kilpailuja analysoiden jatkuvasti kuljettajien aikoja radalla ja sen eri osissa. Venäjän kilpailuhan oli todella tiukka. Kolme päähenkilöä olivat Valtteri Bottas, Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen, mutta myös Max Verstappen paransi kierros kierrokselta aikojana. Minusta se oli todella kaunis taistelu, Minardi väittää F1 Todayn mukaan.

Minardi otti kantaa myös Mercedeksen jäsentenväliseen.

– Minusta Lewis Hamilton aliarvioi pahasti Bottaksen kyvyt. Hamilton on vahva kuljettaja, mutta joskus hän myös lannistuu liian helposti.

Ferrarin menestyksestä italialainen on iloinen.

– Tiimi on nyt nostanut hienosti päätään. Olen iloinen, että he ovat pitäneet omista suunnitelmistaan tiukasti kiinni. Saman on jatkuttava tästä eteenpäinkin.

Kimi Räikköstä Minardi ihmettelee.

– En ymmärrä Kimi Räikkösen kilpailun nopeimpia kierroksia aina GP:n lopussa. Mitä ihmettä hän oikein tekee ennen niitä? Bahrainissakin hän valitti renkaistaan, mutta ajoi pian sen perään kilpailun nopeimman kierroksen. Hän on minulle mysteeri. Jos hän ajaisi niin hyvin kuin pystyy, Ferrarilla olisi loistava mahdollisuus viedä valmistajien maailmanmestaruus, Minardi sanoo.