Red Bullin entinen juniorikuljettaja, sittemmin muissa sarjoissa kunnioitettavaa uraa tehnyt Antonio Felix da Costa piti Twitterissä harvinaisen suoran puolustuspuheenvuoron formula ykkösten nykytilalle.

Kausi on jakanut F1-väen kahtia. Uudet autot ovat keräävät kiitosta nopeudesta ja ajamisen vaikeudesta, mutta ohitusmäärien tipahtaminen aiemmista vuosista on otettu vastaan pettymyksenomaisesti.

Da Costa antoi oman mielipiteensä sarjasta.

– Uudet F1-autot ovat todellisia petoja! Ne pistävät kuljettajat tiukille, ja ne erottavat miehet pojista. Niillä on aiempaa vaikeampi seurata edellä ajavaa autoa, mutta emme voi saada täydellistä maailmaa. Emmme voi samanaikaisesti vaatia nopeita ja paljon downforcea antavia autoja sekä paljon ohituksia. Nyt tarvitaan vain paljon munaa, Da Costa toteaa.