Entinen FIA:n presidentti Max Mosley on sitä mieltä, että Bernie Ecclestonen olisi pitänyt jatkaa F1:n johdossa.

Uusi omistaja Liberty Media nimitti Chase Careyn Ecclestonen tilalle, mikä oli Mosleyn mukaan paha virhe.

– Ecclestone on loistava neuvottelija promoottorien ja kisajärjestäjien kanssa. Nyt mukana on uudet ihmiset, joilla ei ole samoja henkilökohtaisia kontakteja, heille tulee vaikeaa, Mosley sanoi F1 Todayn mukaan.

– Olisi ollut paljon järkevämpää pitää hänet siinä roolissa, missä hän on osoittanut olevansa erittäin hyvä. Uusia juttuja kuten interaktiivisuutta, sosiaalista mediaa ja niin edelleen, olisivat voineet hoitaa uudet ihmiset. Nämä asiat ovat jääneet aika vähälle ja niissä Liberty Media on hyvä.

Mosley ja Ecclestone ovat hyviä ystäviä jo vuosien takaa.

– F1 on Bernien luoma, ja nyt puhutaan hänen perinnöstään. Hän on yksin tehnyt tästä lajista valtavan ison.