GP2-sarjassa viime vuosina viihtynyt Jordan King on myöntänyt käyneensä neuvotteluja ajopaikasta F1-sarjassa täksi kaudeksi. Suunnitelmat sortuivat potentiaalisen työnantajan Manorin ajauduttua konkurssiin.

King sai jo viime vuonna ajoaikaa tallin kalustolla perjantain vapaissa harjoituksissa sekä testipäivinä. Täksi kaudeksi tallista vapautui kaksi kuskipaikkaa, kun sekä Esteban Ocon että Pascal Wehrlein siirtyivät muihin talleihin.

– Manor oli tavoitteeni, ja harmittavasti se ei toteutunut. On kuitenkin vaikea sanoa, kuinka lähellä olin sopimusta. Kävin jo neuvotteluja tallin kanssa, mutta nimiä ei oltu vielä rustattu papereihin, King totesi gpudpate.netin mukaan.

Kingin paikan puolesta olisi puhunut myös hänen isänsä Justin King, joka on luonut suuren omaisuuden kotimaassaan elintarvikealalla. Hän on tukenut aiemminkin poikansa moottoriurheilu-uraa. F1-oven sulkeuduttua jatkaa King GP2-sarjassa MP Motorsportin riveissä.