© Kuva: Getty Images

Upeita moottoriurheilu-uutisia – suomalaiskuljettaja voittoon arvostetussa kestävyyskilpailussa!

Rory Penttinen on ajanut luokkavoittoon arvostetussa Dubain 24 tunnin kestävyyskilpailussa. Lamborghini Huracaa kuskannut suomalaiskuljettaja johdatti autokuntansa ykköseksi SPX-luokassa.

Penttisen autokunnan kilpailu sujui puoliväliin kilpailua saakka erinomaisesti, mutta sitten varikolla sattuneet ongelmat pakottivat Penttisen ajokumppaneineen tekemään täyden päivätyön voiton saavuttamiseksi. Voitto irtosi lopulta vain täpärästi.

Penttinen oli tärkeässä osassa autokunnassaan, sillä tupla-ajovuoroja rehkinyt suomalainen viihtyi radalla peräti kahdeksan tunnin verran. Kun GDL Racing Middle East -nimeä kantaneessa tiimissä ajoi kaikkiaan neljä kuljettajaa, voidaan Penttisen roolista tallissa ymmärtää paremmin.

Kokonaiskilpailun voittoon ajoi Porschen autokunta ajomiehistöllä Brendon Hartley, Robert Renauer, Alfred Renauer, Ralf Bohn ja Daniel Allemann. Kestävyyskilpailuun otti osaa peräti 95 autokuntaa.