F1-sarjan suurin ja kaunein, Ferrari herättää aina mielenkiintoa sarjan faneissa. Uuden kauden kynnyksellä ihmiset palavat halusta tietää kaiken mahdollisen italialaistallin tulevasta kilpurista, mutta medianäkyvyyden maksimoidakseen talli on itse vaitonainen asiasta. Siksipä Ferrarilla ei varmasti katsottu hyvällä tallin sponsorin Santenderin Twitter-sekoilua.

Espanjalaispankki ehti vuotamaan uuden auton nimen, vain todetakseen seuraavana päivänä hätiköineensä ilmoituksessaan. Helmikuun lopussa virallisesti esiteltävä Ferrari kantaisi Santanderin mukaan nimeä SF17-JB, edesmenneen tallin junioriohjelmaankin kuuluneen Jules Bianchin mukaan. Santander poisti tviittinsä nopeasti, mutta kuvakaappaukset todistavat pankin mokasta.

Luke Smith

@LukeSmithF1
Tweet has since been deleted...

Pian pankin Twitter-tilille ilmestyi uusi postaus, jossa pahoiteltiin liian aikaisin tehtyä paljastusta. Alkuperäisessä postauksessa annetun auton nimeä ei kuitenkaan kiistetty, joten on todennäköistä, että Santander mokasi pahasti Ferrarin suunnitteleman yllätyksen.