© Kuva: Getty Images

Nähdäänkö Schumacherin nimi jälleen Ferrarin kyljessä? ”Tervetullut punaista mattoa pitkin”

Michael Schumacherin nimi tuottaa edelleen mielihyvää Ferrarin leiriss. 2000-2004 F1-maailmaa italialaistallin kanssa dominoinut saksalainen jätti ikuiset jäljet kaikkiin Ferrarilla työskenteleviin.

Schumacherin nimi on ollut poissa F1-kilpailuista jo neljän kauden ajan, mutta tulevaisuudessa nimi voi hyvinkin tehdä paluun takaisin. Seitsenkertaisen maailmanmestarin poika Mick Schumacher on tehnyt vakuuttavaa jälkeä alemmissa formulasarjoissa, ja 17-vuotiaasta tähdestä ovat kiinnostuneet jo useammat F1-tallit. Ferrari ei ole tässä tapauksessa poikkeus.

Tallien pyörittämät nuorten kuljettajien kehitysohjelmat etsivät jatkuvalla syötöllä seuraavia kuljettajatähtiä, mutta ainakaan toistaiseksi Schumacheria ei olla kiinnitetty yhteenkään hankkeeseen. Ferrarin ohjelmaa johtava Massimo Rivola ilmaisee kuitenkin halukkuutensa Schumacherin palveluksia kohtaan.

– Seuraamme häntä tarkasti tulevana vuonna, sillä hän on ohjelmaamme kuuluvan Guan Yu Zhoun tallikaveri Preman F3-tiimissä. En tiedä mitä Mick on ajatellut tulevaisuutensa puolesta, mutta jos hän haluaa liittyä Ferrarin ohjelmaan, otamme hänet vastaan punaista mattoa pitkin, Rivola toteaa La Gazzetta dello Sportille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!