Formulalupaus Niko Kari kisaa tulevalla kaudella Arden-tallin riveissä GP3-sarjassa.

Red Bullin junioriohjelmaan kuuluva 17-vuotias suomalainen jatkaa nousuaan kohti moottoriurheilun kuninkuusluokkaa. Yhden Euroopan F3-sarjassa vietetyn kauden jälkeen Karin ura jatkuu astetta kovempiin karkeloihin, kun edessä on siirtyminen kivikovaan GP3-sarjaan.

Kari liittyy kivikovan Arden-tiimiin palvelukseen. Talli sijoittui viime vuonna sarjapisteissä toiseksi. Tallin kalustolla ajettiin kolme osakilpailuvoittoa ja lukuisia muita palkintopallisijoituksia.

F1-viikonloppujen yhteydessä ajettavat kilpailut toimivat loistavana ponnahduslautana, sillä sarjan kuljettajat ovat jatkuvasti F1-tallien johtajien tarkkailun alla. Sarja onkin kasvattanut lukuisia kuljettajia formula ykkösiin. Valtteri Bottas, Daniil Kvjat, Esteben Ocon ja Esteban Gutierrez ovat sarjan mestareita.