Cadillacia ohjastaneet Jeff Gordon, Max Angelelli, Jordan Taylor ja Ricky Taylor ovat voittaneet yhden arvostetuimmista kestävyyskilpailuista, Daytonan 24 tunnin kilpailun jännittävien ja dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Kun vuorokauden mittaisesta kilpailusta oli jäljellä enää vain reilut viisi minuuttia, kolaroivat kärjessä ajanut Felipe Albuquerque ja Taylor toisiinsa. Osuman seurauksena Albuquerque spinnasi ja tipahti muutaman sekunnin päähän kärkeen nousseesta Taylorista. Tuomaristo katsoi osuman olleen normaali kilvanajotilanne, eikä se langettanut siitä rangaistuksia. Kaksikko oli kolisutellut autojaan vastakkain vain hetkeä aiemmin.

Takaa-ajajaksi pudonnut portugalilainen painosti Tayloria hurjasti, mutta lopulta Taylor onnistui ylittämään ruutulipun ensimmäisenä vain vajaan sekunnin etumatkan turvin. Voitto oli makea, sillä autokunta oli joutunut pettymään karvaasti edellisvuosien kilpailuissa.

Suomalaisväriä kilpailussa piti yllä GTLM-luokassa Ferrarilla kilpaillut Toni Vilander. Myös tässä luokassa voitto ratkesi vasta viimeisellä kierroksella hurjan taistelun päätteeksi. Vilanderin autokuntaa viimeisenä ajanut James Calado menetti luokan kärkipaikan vain puoli tuntia ennen kilpailun loppua, eikä hänen onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta nostaa autokuntaa enää kolmatta sijaa korkeammalle. Voiton vei Ford, kiitos Dirk Müllerin upean viimeisen ajovuoron.

Rankkasateen kastelemassa kilpailussa nähtiin peräti 21 turva-autotilannetta.