F1-sarjan tärkeimmässä kasvattiluokassa GP2-sarjassa on vielä täysi epäselvyys ensi kauden kuljettajapaikoista. Vapailla markkinoilla ui vielä muutama melko iso nimi.

Motorsport.comin mukaan viime kauden voittajista Normann Nato, Jordan King ja Luca Ghiotto metsästävät edelleen paikkaa kärkitalleista, mutta kolmikon tilanne on erittäin kimurantti. Sivuston mukaan erinomaisen tulokaskauden ajaneen Ghiotton taloudellinen tilanne on tällä hetkellä sen verran heikko, että ajopaikan varmistaminen ensi kaudeksi on vielä työn alla. Tämän seurauksena esimerkiksi italialaisesta kiinnostunut Arden olisikin päättymässä Naton palveluksiin.

Kingilla ei ole taloudellisia ongelmia, kiitos upporikkaan isän, mutta tallipaikan varmistaminen on osoittautunut haasteeksi. Viimeisimpien huhujen mukaan King olisikin hyppäämässä Russian Time -tallin riveihin. Venäläistalli on tiettävästi kuitenkin erittäin kiinnostunut Ghiotton pestaamisesta, joten King joutuu vielä odottamaan sopimuksensa varmistumista.