Formula E sai uuden osaomistajan – erittäin näkyvä rooli moottoriurheilumaailmassa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Lukuisia moottoriurheilujulkaisuja omistava Motorsport Network on hankkinut osaomistajuuden sähköformulasarja Formula E:stä.

Omistajamuutoksen myötä vahvassa nosteessa oleva formulasarja saa taakseen sarjan markkinnoinin kannalta kovan tekijän. Motorsport Network on hankkinut tuotemerkkinsä alle lähiaikoina muun muassa Autosportin, F1 Racingin, motorsport.comin sekä moottoriurheilukuviin keskittyvän LAT Photographigin omistavan Haymarket Median ja moottoriurheilua näyttävän MotorsTV-kanavan.

– Motorsport Networkin päätös panostaa lajiimme kertoo Formula E:n suosion kasvusta ja maailman moottoriurheilumedioiden tarpeesta saada uutisoitavaa lajista, sarjan johtaja Alejandro Agag toteaa tiedotteessa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!