Ralliautoilija Esapekka Lappi ja hänen kartanlukijansa Janne Ferm on valittu Vuoden Autourheilijoiksi.

MM-rallin WRC2-luokan mestaruuden 2016 voittaneet Lappi ja Ferm vastaanottivat palkintonsa autourheilun kansallisen lajiliiton AKK-Motorsportin vuotuisessa palkintojenjakogaalassa, Mestareiden Illassa.

Jo toista kertaa Vuoden Autourheilija -tittelin valloittaneen Esapekka Lapin saavutuksiin kuuluvat MM-rallin WRC2-luokan mestaruuden ohella rallin Euroopan- ja suomenmestaruus sekä kartingin suomenmestaruus. Lappi ja Ferm olivat myös yleisön suosikit Vuoden Autourheilijoiksi onlineäänestyksen perusteella.

– Tosi hienoltahan tämä tuntuu. Kun voitin tittelin 2014, se tuli ihan puun takaa. Nyt ei tullut ihan samalla tavalla, kun voitin maailmanmestaruuden, mutta yllätys tämäkin silti oli Lappi kommentoi Moottoriurheilu.tv:lle.