Onyxin 1980-luvun omistaja Jean-Pierre Van Rossem on pyytänyt virallisesti lupaa tehdä eutanasia kotimaassaan Belgiassa.

Van Rossem tunnettiin F1-piireissä tulisena ja värikkäänä miehenä. Hän sijoitti Onyxiin miljoonia, mutta projekti meni pahasti kiville; 1989 ja 1990 tiimi osallistui MM-sarjaan. Tuloksena oli useimmiten karsiutuminen kilpailusta. Stefan Johansson pystyi kuitenkin kuin ihmeen kautta ajamaan autolla kolmanneksi Portugalin GP:ssä 1989.

Jälkimmäisellä kaudella myös Jyrki Järvilehto ajoi tiimissä muutaman kilpailun, mutta kesken kauden Onyx lopetti toimintansa.

Sen jälkeen Van Rossem yritti poliittista uraa, mutta sekään ei ottanut tulta alleen.

– Minulla on ollut erittäin myrskyinen elämä. Nyt saa riittää. Kehoni on rappeutunut pahasti, ja haluan itse päättää, koska lähden tästä maailmasta, 71-vuotias Van Rossem sanoi You Tube -haastattelussa F1i.comin mukaan.

– Toivottavasti voin ennen vuoden loppua sanoa, että nyt on aika lähteä.

– Minulla on ollut kauniita naisia ja olen omistanut hienoja autoja. Omaisuuttakin oli jossakin vaiheessa 800 miljoonaa euroa. Olen menettänyt sen kaiken pelaamalla itseäni vastaan. Tulen selittämään ratkaisuani omille pojilleni ja toivon, että he ymmärtävät, Van Rossem sanoo.