© Kuva: Getty Images

Video: Aussifanien F1-matka päättyi putkaan – häpäisivät kisamaan lipun

Yhdeksän australialaisfania ottivat ehkä hieman liikaa irti maanmies Daniel Ricciardon upeasta voitosta sunnuntaisessa Malesian osakilpailussa. Ricciardon F1-väelle esittelemää ”shoey”-kenkäjuomista apinoineet fanit joutuivat malesialaisten viranomaisten pidättämiksi heidän loukattuaan maan kunniaa.

Sosiaaliseen mediaan on julkaistu videomateriaalia, jossa vain intiimialuensa peittäneet iloiset juhlijat ottavat ilon irti osakilpailun jälkeen. Videolla näkyy myös, millä arkaluontoiset ruumiinosat on peitetty.

Lipun häpäiseminen on monessa valtiossa pahalla silmällä katsottava rikkomus, mutta Malesiassa viranomaiset ottivat astetta kovemman linjan. He passittivat fanit neljäksi päiväksi putkaan samalla kun oikeus päättää, mitä syytteitä turisteja kohtaan nostetaan.

Katso video juhlinnasta alta tai tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!