© Kuva: Getty Images

Michelin jatkaa rallin MM-sarjan rengastoimittajana: ”Ensi vuosi on meille hieno haaste”

Michelin ja MM-rallisarjan promoottorit ovat tehneet uuden kolmivuotisen sopimuksen. Muita virallisia MM-sarjan rengasvalmistajia ovat tällä kaudella olleet Pirelli, Hankoon ja DMACK.

Michelin on ollut mukana rallin MM-sarjassa neljää kautta lukuun ottamatta vuodesta 1973 asti. Sen renkailla on voitettu 299 rallia ja 49 maailmanmestaruutta.

– Rengasvalmistajien välinen kilpailu sai meidät aikoinaan lähtemään mukaan ralliin. On hienoa päästä työskentelemään näin lähellä tehdastiimejä. Heidän luottamuksensa meitä kohtaan motivoi valtavasti ja saa meidät yrittämään kaikkemme, että saamme asiakkaillemme yhä parempia renkaita, sanoo Michelinin moottoriurheilujohtaja Pascal Couasnon.

Ensi vuonna MM-sarjaan tulevat aivan uudenlaiset WRC-autot.

– Ensi kaudella autoissa on voimaa ja tehoa paljon enemmän, se on meille hieno haaste. Pyrkimyksemme on valmistaa ensi kaudeksi yhä nopeampia, mutta myös erittäin turvallisia renkaita, Couasnon sanoi.