© Kuva: Getty Images

Jatkuvat jarruongelmat alkamassa riittää F1-tallille – vaihtamassa uuteen merkkiin

F1-sarjan tulokastalli Haas on joutunut viime kisoissa jatkuvien jarruongelmien kohteeksi. Romain Grosjeanin ja Esteban Gutierrezin autojen jarrut ovat poksahdelleet viimeisten neljän GP-viikonlopun aikana useaan otteeseen. Tämä on pistänyt myös amerikkalaistallin mitan täyttymään.

Tallipäällikkö Günther Steiner paljastaa motorsport.comille tallin etsivän paraikaa uutta yhteistyökumppania nykyisten jarrujen toimittajan Brembon tilalle. Puheita on käyty jo Carbone Industrie -yhtiön kanssa.

– Testaamme erilaisia materiaaleja. Meidän on pakko kehittää jotakin, koska emme voi kärsiä hajoavista jarruista lopun ikäämme, Steiner toteaa.

Brembo on luvannut tutkia toistuvien jarruongelmien syyt tarkkaan. Mikäli Haas haluaisikin vaihtaa jarrutoimittajaa, täytyisi sen ajaa vielä ainakin tulevana viikonloppuna ajettava Meksikon GP nykyisen merkin kanssa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!