Manor Racingin reservikuljettaja Alexander Rossi on päättänyt pysyä IndyCarissa kaudella 2017. Osasyy siihen on se, ettei F1-tiimeissä tunnu olevan miehelle tilaa.

Aiemmin Rossi on kertonut haluavansa F-ykkösiin. Hän voitti kuitenkin Indy 500 -kilpailun tällä kaudella ja on nyt tehnyt Andretti Autosportin kanssa sopimuksen IndyCariin ensi kaudesta. Tällä kaudella Rossi oli sarjassa 11:s ja hänet valittiin Vuoden Tulokkaaksi.

– Tämä on ollut mahtava vuosi. Pääsin mukaan sarjaan helmikuussa, voitin historian sadannen Indianapolis 500 -kilpailun ja nyt vielä jatkosopimus Andretti Autosportille. Tämä on uskomattoman hienoa, Rossi hehkutti Read Motorsportin mukaan.

– Olen todella ylpeä ja kiitollinen, että saan mahdollisuuden näin upeassa tiimissä. Tavoitteena on ensi kaudella ehdottomasti voittaa yhä enemmän kilpailuja.

Rossille tarjottiin kesällä paikkaa Rio Haryanton seuraajana Manorilla, mutta hän kieltäytyi ajaakseen Indy-kauden loppuun.