Entinen Caterhamin pomo Tony Fernandes myöntää, että paluu F-ykkösiin kiinnostaa.

Varakas ja vaikutusvaltainen malesialaisliikemies Tony Fernandes sanoo, ettei ole sulkenut ovea paluulle F1:een. Fernandes johti Caterhamia vuoteen 2014 asti kunnes se kaatui.

– Silloin oli todella hankalaa hallinnoida kaikkia asioita. Hoidin bisneksiäni ja samalla jalkapallojoukkuetta ja formulatiimiä. Tein paljon itse, olisi pitänyt löytää enemmän luottoihmisiä töiden delegoimiseksi, Fernandes kertoo venäläiselle Vedomostille.

Hän myöntää, että formulamaailma oli tuolloin hänelle iso yllätys.

– F1 ei voi olla koskaan itsellään toimiva bisnes, siihen tarvitaan rinnalle jotakin muuta kuten McLarenilla ja Ferrarilla. Aikaa siihen meni aivan liikaa ja lopulta en enää voinut sukkuloida Caterhamin ja lentoyhtiöni AirAsian välillä. Niinpä lopetimme tiimin.

– Myönnän, että epäonnistuin, mutta haluaisin todellakin yrittää uudestaan. Uskon autoteollisuuteen ja -bisnekseen. Pohdin juuri erilaisia vaihtoehtoja tulla mukaan. Jonakin päivänä tulen palaamaan autourheiluun, Fernandes lupaa.