Entinen F1-pomo hautoo paluuta: ”Haluan todellakin yrittää uudelleen”

© Kuva: Getty Images

Entinen Caterhamin pomo Tony Fernandes myöntää, että paluu F-ykkösiin kiinnostaa.

Varakas ja vaikutusvaltainen malesialaisliikemies Tony Fernandes sanoo, ettei ole sulkenut ovea paluulle F1:een. Fernandes johti Caterhamia vuoteen 2014 asti kunnes se kaatui.

– Silloin oli todella hankalaa hallinnoida kaikkia asioita. Hoidin bisneksiäni ja samalla jalkapallojoukkuetta ja formulatiimiä. Tein paljon itse, olisi pitänyt löytää enemmän luottoihmisiä töiden delegoimiseksi, Fernandes kertoo venäläiselle Vedomostille.

Hän myöntää, että formulamaailma oli tuolloin hänelle iso yllätys.

– F1 ei voi olla koskaan itsellään toimiva bisnes, siihen tarvitaan rinnalle jotakin muuta kuten McLarenilla ja Ferrarilla. Aikaa siihen meni aivan liikaa ja lopulta en enää voinut sukkuloida Caterhamin ja lentoyhtiöni AirAsian välillä. Niinpä lopetimme tiimin.

– Myönnän, että epäonnistuin, mutta haluaisin todellakin yrittää uudestaan. Uskon autoteollisuuteen ja -bisnekseen. Pohdin juuri erilaisia vaihtoehtoja tulla mukaan. Jonakin päivänä tulen palaamaan autourheiluun, Fernandes lupaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.