© Kuva: Getty Images

Sponsori haluaa F1-sarjan laajentuvan – ehdottaa uutta maata kisaisännäksi

F1-sarjan pääsponsoriksi tällä kaudella ryhtynyt olutjätti Heineken haluaa lisätä sarjan Aasian osakilpailuja.

Heinekenin brandijohtaja Gianluca di Tondo haluaa sekä moottoriurheilun kuninkuusluokan että hänen työnantajansa herättävän uusien potentiaalisten kuluttajien huomion. Di Tondosta sarjalla on vielä paljon lunastamatonta potentiaalia, ja hän laajentaisikin sarjan kaukomaiden kisamäärää.

– Itä-Aasia on tärkeä strateginen markkina-alue, ja laji kiinnostaa paikallisia. Jos minulta kysytään, niin F1-sarjan pitäisi ehdottomasti laajentua Vietnamiin. Miksi emme kisaisi maan pääkaupungissa Ho Chi Minhissa, di Tondo toteaa.

Lisäksi di Tondo haluaisi nähdä lisää kilpailuja Amerikassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!