Max Mosleyn mukaan F1:n uusien amerikkalaisomistajien toimintatavat tulevat hyvin todennäköisesti johtamaan konflikteihin Bernie Ecclestonen kanssa.

Entisen FIA:n presidentin mukaan uudet omistajat tarvitsevat Ecclestonea, jos haluavat johtaa lajia mahdollisimman hyvin.

– Nämä uudet ihmiset tulevat ottamaan hyvin aktiivisen roolin ja he haluavat varmasti johtaa ja kontrolloida koko bisnestä. Se ei voi olla johtamatta konflikteihin Bernien kanssa, Mosley sanoo BBC:lle.

– Se on todennäköisesti jopa väistämätöntä. Totta kai Ecclestonen seuraaja tulee ennemmin tai myöhemmin ellei hän ole kuolematon. Mutta jos nyt katsotaan kokonaiskuvaa, Berniellä on niin valtava näkemys ja kokemus lajista, mitä uusilla omistajilla ei ole, joten he tulevat ehdottomasti tarvitsemaan häntä.

– Tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä, mitä he seuraavaksi tekevät, Mosley pohti.