McLarenin Jenson Button pitää F1:n uusia jenkkiomistajia ja heidän visioitaan pelkästään positiivisena asiana lajille.

– Tämä kauppa tulee ehdottomasti auttamaan Formula ykkösiä tulevaisuudessa. Erilaiset digitaaliset applikaatiot ovat arkipäivää monessa lajissa ja tässä F1 on jäänyt jalkoihin. Nyt pystymme tarjoamaan lajiamme varmasti paremmin nuorisolle, Button sanoo Sky Sportsille.

– Nyt keskimääräinen F1-kuluttaja on se, joka katsoi tätä lajia jo, kun minä aloitin urani, nuoria faneja on todella harvassa.

– Juuri tällä tavalla pystymme saamaan uusia faneja ja markkina-alueita, ehkä jopa viimein ”breikkaamaan” myös Yhdysvalloissa.

Buttonin mielestä myös Bernie Ecclestonen jääminen on hyvä asia.

– Bernien jatko juuri nyt on lajille erittäin tärkeää. Hänellä on valtava kokemus ja paljon näkemyksiä lajin kehittämisestä. Hänhän tämän lajin on käytännössä vienyt siihen, mitä se tänä päivänä on, Button kehuu.