© Kuva: Getty Images

Tämä mies ei halua Manorille: ”Ei välttämättä hyväksi tulevaisuudelleni”

Caterhamilla ja Manorilla 2014-2015 ajanut Will Stevens ei ole aikeissa palata F-ykkösiin.

Stevensin nimi on noussut esiin mahdollisena Rio Haryanton korvaajana loppukaudesta Manorilla.

Stevens on valmistautumassa ajamaan Span 24-tunnin ajon Audilla, eikä F1 ole päällimmäisenä 25-vuotiaan britin mielessä.

– Minun on tehtävä oikeita valintoja urani suhteen. F1:ssä on niin paljon politiikkaa ja kaikkea muuta. WEC:ssä sellaista on paljon vähemmän. Haluan tehdä hyvän uran ja koen sen olevan mahdollista täällä: jos ajat hyvin, saat tunnustusta ja vakaan työpaikan, juuri sellaista haluan, Stevens sanoo Motorsport.comilla.

– Minulla on sopimus Blancpainin GT-sarjassa. Kaikki puhuvat nyt Manorista, mutta en minä ainakaan tiedä siitä yhtään mitään. Jos mahdollisuus ajaa F1:tä tulee, toki harkitsisin sitäkin. Mutta mikä voi tuntua hyvältä parin kuukauden ajan, ei ole välttämättä hyväksi tulevaisuudessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!