Entinen venäläinen F1-kuljettaja Vitali Petrov uskoo, että hänen maanmiehensä Daniil Kvjat saa itsensä kesätauon aikana tasapainoon ja ajaa loppukauden omalla tasollaan.

Media on tarjoillut Kvjatille potkuja jo pitkään, koska paluu Toro Rossolle ei ole ollut helppo.

– Huhuja tässä lajissa riittää, niitä tulee ja menee koko ajan. Kaikkein tärkeintä on nyt se, että Daniil ei anna negatiivisten juttujen vaikuttaa omaan pääkoppaansa, Petrov sanoo venäläiselle Sportboxille.

Sekä Red Bullilta että Toro Rossolta on tullut viestiä, että he haluavat pitää Kvjatin myös ensi kaudella – mutta toki se vaatii nähtyä parempia suorituksia kauden lopussa.

– Kaikki on yhä edelleen hänen omissa käsissään. Tauko antaa hänelle aikaa rentoutua ja unohtaa hetkeksi formula ykkösten paineet. Hänen on saatava ladattua akut nyt niin täyteen kuin mahdollista. Silloin hän pystyy taas näyttämään, mihin kykenee. Uskon että hän tekee sen.