MM-sarjaa johtava Nico Rosberg on sitä mieltä, että Williams on se talli jota on pidettävä eniten silmällä tulevana viikonloppuna Itävallan GP:ssä. Jopa enemmän kuin Ferraria tai Red Bullia.

Rosberg tavoitellee kolmatta voittoaan Itävallan GP:ssä ja MM-pistejohdon kasvattamista tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin. Hän sanoo sen olevan vaikeaa, koska yhä useampi talli on kehittynyt kilpailukykyiseksi kauden edetessä.

Entinen Williams-kuski lisää, että Spielbergin Red Bull Ring vaatii hyvää suoritusta aika-ajoissa, jotta kilpailun voitosta ajaminen sunnuntaina olisi helpompaa.

– Siitä tulee vaikeaa etenkin Williamsia vastaan, sillä he ovat olleet täällä todella vahvoja aikaisemmin, Rosberg sanoo.

– Toisaalta uskon meidän hopeanuolemme olevan paras paketti mitä varikolta löytyy. En malta odottaa, että näen mitä pystyn tekemään Spielbergissä.

– Jo kahden kilpailun voittaminen samalla radalla on aina jotain ainutlaatuista, joten jos pystyisin voittamaan kolmannen kerran olisi se mahtavaa, Rosberg tunnelmoi.

– Matka ensimmäiseen mutkaan on lyhyt ja pääosin lähtöni ja ensimmäiset mutkani ovat onnistuneet hyvin tällä kaudella. Jos saan siis hyvän aika-ajon alle, uskon voittamiseen olevan hyvä mahdollisuus. Odotan todella tätä viikonloppua, Rosberg päätti.