© Kuva: Getty Images

Manageri paljasti syyn, miksi Michael Schumacherin tilasta ei haluta kertoa tietoja julkisuuteen

Michael Schumacherille jaettiin elämäntyöpalkinto Saksan Nürburgringillä. Palkinnon kävi hakemassa Schumacherin manageri Sabine Kehm.

Seitsemän kertaa maailmanmestaruuden voittanut saksalaiskuljettaja loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013 ja vajosi koomaan. Schmucher heräsi koomasta vuonna 2014, mutta toipuminen vammoista on edelleen epävarmaa.

-Minulle se on selvää, ja uskon että olette samaa mieltä kanssani: meistä kaikista tuntuisi paremmalta, jos Michael olisi tässä itse ja kykenisi kiittämään. Mutta ikävä kyllä se ei ole mahdollista. Valitettavasti meidän kaikkien täytyy hyväksyä se ja oppia elämään sen kanssa, Kehm sanoi.

Schumacheria hoidetaan hänen kotonaan Genevessä. Manageri Kehm kertoi syyn siihen, miksi Schumacherin tilasta ei haluta antaa julkisuuteen tietoja.

– Jokainen lause saa aikaan vain lisää vaatimuksia. Jokainen sana on majakka lisätiedolle. Rauhaa ei tulisi koskaan. Kaikesta huolimatta toivomme edelleen ja teemme vieläkin kaikkemme sen eteen, että asiat voisivat ehkä vielä olla toisin, Kehm lausui.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!