Red Bullin Daniel Ricciardo odottaa innolla ensi viikonlopun Kanadan GP:tä. Ricciardon mukaan hyvän radan lisäksi Kanadasta löytyy myös todella hyvää ruokaa.

– Rakastan Kanadaa ja Montrealia. Kaupunki on hieno ja nautin radasta todella paljon, Ricciardo hehkutti formula1.comille.

Ricciardolla on hyvä muistot Kanadasta, sillä aussikuljettaja otti uransa ensimmäisen GP-voiton juuri Kanadassa vuonna 2014. Viime vuonna Ricciardon Kanadan GP meni huonommin, mies oli vasta 13.

– Kanada tulee aina olemaan minulle erityinen paikka ja odotan innolla sinne palaamista. Viime vuoden Kanadan kisa oli ehkä yksi hunoimmista koko kaudellani, mutta toivon, että tänä vuonna menee paljon paremmin, Ricciardo sanoi.

Ricciardon mukaan radan ulkopuolella riittää tekemistä. Ricciardo pitää Montrealia eurooppalaisena kaupunkina, josta löytyy myös todella hyvää ruokaa.

– Rakastan paikallista keittiötä. Poutine (kanadalainen ruoka) on niin hyvää! Söin sitä viime vuonna kisan jälkeen ja se oli niin pirun hyvää, Ricciardo ylisti.