F1-talli Williams on ilmoittanut tallin taloudellisen tuloksen parantuneen. Vielä kaudella 2014 talli teki 31,5 miljoonan punnan tappiot, mutta onnistui saamaan seuraavan vuoden osalta jo 0,2 miljoonan punnan voitot.

Syynä tallin parantuneeseen talouteen on pitkälti tallin parantunut suorituskyky: pitkään pohjamudissa rypenyt perinteinen tiimi on ollut kahtena viime kautena peräkkäin valmistajien MM-sarjan kolmas. Menestyksestä huolimatta kaudella 2014 syntyneet tappiot selittyvät sillä, että F1-sarjan menestyksen mukaan maksamat rahat maksetaan kutakin kautta seuraavan vuoden aikana.

– Vuoden 2015 taloudellinen tuloksemme osoittaa merkittävää tuloksen kasvua ja positiivista kassavirtaa, Williamsin toimitusjohtaja Mike O’Driscoll kommentoi Autosportin mukaan.

O’Driscollin mukaan parantunut tulos on paitsi parantuneen suorituskyvyn, myös onnistuneen yrityksen uudelleenorganisoinnin ja hyvien sponsorisopimusten ansiota.

– Kahden viime vuoden aikana olemme järjestelleet liiketoimintamme täydellisesti uudelleen, ja tuloksemme osoittavat selkeää kehitystä sekä toiminnallisesti että taloudellisesti. Lisäksi parantunut suorituskykymme radalla on on myös vahvistanut asemaamme sponsorimarkkinoilla, ja olemme myös nähneet monien yhteistyökummaneidemme syventävään yhteistyötä kanssamme. Nämä taloudelliset tulokset näyttävät, että rakennamme koko ajan vakaata alustaa tulevaisuuden urheilu- ja talousmenestykselle, O’Driscoll toteaa.