1980- ja 1990-luvuilla 79 GP-kilpailussa 12 kertaa podiumille noussut ruotsalaiskuljettaja Stefan Johansson kritisoi ankarasti nykyisten F1-kuljettajien toimintaa.

Kuljettajayhdistys GPDA lähetti F1-päättäjille kirjeen, jossa he ilmaisivat huolensa lajin tilasta. Johanssonin mukaan se oli kaikkea muuta kuin hyvä ajatus.

– Sellaisen kirjeen lähettäminen oli todella huono idea. Mielestäni siinä oli pelkkiä itsestäänselvyyksiä ja Bernie Ecclestone käsitteli asian hienosti. Hän myönsi ensin, että asiaeksti oli oikein, mutta korjasi samalla kielioppivirheet.

Johanssonin mielestä Ecclestone teki oikein myös siinä, että vastasi yksinkertaisesti ei, kun häneltä kysyttiin, pitäisikö kuljettajilla olla oma edustaja F1-komissiossa.

– Jos kuljettajien ääntä eivät käytä aivan huipputason kuljettajat, ei sillä huutelulla ole merkitystä. Kuljettajayhdistyksen puheenjohtaja Alex Wurz ei ole edes aktiivikuljettaja enää. Yhdistys ampui tässä itseään pahasti jalkaan, Johansson sanoi GrandPrix.comin mukaan.