Australian suosituin autourheilusarja V8 Supercarsin Adelaiden kilpailussa riitti draamaa kaikille moottoriurheilufaneille.

Kilpailun voittoon ajoi monivivahteisten vaiheiden jälkeen Nick Percat Holdenillaan, mutta päähuomion varasti sarjan bensasääntö, jota kritisoitiin voimakkaasti.

Raju sadekuuro keskeytti kilvanajon F1-sarjastakin kausilta 1985-1995 tutulla radalla. Aikaviivästyksen seurauksena kilpailusta saatiin lopulta ajetuksi vain 48 suunnitellusta 78 kierroksesta.

Sarjan säännöt edellyttävät silti kaikkia kuljettajia tekemään yhden pakollisen varikkokäynnin, jolloin auton bensatankki tankataan täyteen. Sateen keskeyttäessä kilpailun kukaan kärkinimistä ei ollut vielä suorittanut pakollista varikkokäyntiään.

Percat nousi kilpailun johtoon ja lopulta voittoon hänen edessä ajaneiden kuljettajien ollessa pakotettuja tekemään vielä yksi stoppi. Percatin perässä ruutulipulle toisena ja kolmantena ajaneet autot sen sijaan vähät välittivät bensasäännöstä. Tuomaristo lätkäisi molemmille autoille aikarangaistukset, jotka pudottivat heidät lopulta kauaksi joukon häntäpäähän.