Williams on sijoittunut kahdella edellisellä kaudella kolmanneksi valmistajien MM-sarjassa, mutta sen edellisestä osakilpailuvoitosta on aikaa neljä vuotta. Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ei halua tallinsa enää nöyristelevän isompien edessä ja uskookin paluun voittojen tielle olevan vain ajan kysymys.

– Tietenkin haluamme voittaa kärkitallit. Tallimme nykyiselle tasolla se ei tietenkään ole helppoa mutta aina pitää yrittää, Bottas kertoi Motorsport.comille.

Williamsin edellisestä osakilpailuvoitosta on kulunut aikaa neljä vuotta ja tallissa onkin jo kyltymätön vimma palata korkeimmalle korokkeelle.

– Uskon, että se on mahdollista. Voittaminen pitäisi olla vain ajan kysymys. Tärkeä tavoite koko tulevalle kaudelle on olla myös tasaisesti palkintosijoilla, Bottas linjaa tavoitteita.

Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams myöntää kuitenkin, että kolmas sija valmistajien sarjassa ei olisi vieläkään hänelle pettymys.

– Jos ajattelen bisneksen kannalta, kolmas sija ei olisi pettymys. Jos taas kuuntelen sydäntäni, se olisi, Williams pähkäili.

– Kaikki tietävät Mercedeksen ja Ferrardin mahdin. Tiedämme mitä he pystyvät autoilleen tekemään ja mihin me emme pysty. Uskon kuitenkin, että olemme tehneet tarpeeksi töitä.

– Vasta Melbournessa pystymme arvioimaan automme todellista iskukykyä. Toivon todella, että saamme silloin hyviä tuloksia, apualaistallipäällikkö summasi.