Lewis Hamilton käskee tallinsa olla tulevalla kaudella varuillaan Ferrarin kanssa. Brittiläisen mukaan erot tallien välillä eivät ole niin suuret kuin yleisesti luullaan.

Ferrari ei ole salaillut tavoitettaan voittaa maailmanmestaruus kaudella 2016. Se on kehittänyt autonsa moottoria ja aerodynamiikkaa merkittävästi. Tämän tiedostaa myös hallitseva maailmanmestari.

– Ollakseni rehellinen, uskon näkevämme todellisen taistelun. Ferrari on nostanut merkittävästi profiiliaan, Hamilton arvioi Mercedeksen mediatapahtumassa perjantaina Motorsports.comille.

– Automme on hyvä, mutta Ferrari oli erinomainen jo viime kauden lopussa. Uskon heidän kehittyneen tulevalle kaudelle merkittävästi, Hamilton ennakoi.

Tallikaveri Nico Rosberg kehoitti väkeään myös varovaisuuteen ja tarkkuuteen korostaen kuitenkin, että ennakointi on kovin hankalaa ilman tietoa polttoainemääristä.

– Voimme toistaiseksi vain arvioida. Sen perusteella eromme Ferrariin näyttää olevan erittäin pieni. Meidän tulee olla varuillamme, Rosberg muistutti.