Michael Schumacherin manageri ja asioidenhoitaja Sabine Kehm on paljastanut hätkähdyttävän ja myös surullisen tiedon saksalaismestarin haaveista F1-uransa jälkeen.

Seitsenkertainen formula ykkösten maailmanmestari ”Schumi” ei koskaan esitellyt suuresti yksityiselämäänsä julkisuudessa, sillä saksalainen halusi suojella läheisiään medialta.

2013 joulukuussa lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Schumacher on ollut tehohoidossa tähän päivään saakka, eikä media ole saanut hänestä muuta tietoa kuin Kehmin välittämänä.

Lake Starnbergissä konferenssissa puhunut Kehm paljasti Daily Mirrorin mukaan Schumacher oli esittänyt vain kuukausia ennen kohtalokasta onnettomuuttaan toiveen, joka toteutui lopulta karmaisevasti.

– Puhuin hänen kanssaan, ja hän totesi, ettei minun tarvitse soittaa hänelle seuraavaan vuoteen. Hän aikoi kadota julkisuudesta täysin, Kehm totesi lehden mukaan.

– Uskoin, että se oli hänen pitkäaikainen toiveensa. Siitä syystä haluan pitää yllä hänen toivomustaan, enkä vuoda asioita julkisuuteen, Kehm toteaa selittäen niukan tiedotuslinjan.