F1-talli Manorin kehityskuljettaja Jordan King jatkaa tallissa tälläkin kaudella. King nautti roolistaan jo viime vuonna.

– Tiimin kanssa toimiminen viime vuonna oli minulle todella tärkeää, ja haluan olla siinä edelleen mukana. Näin kaikki F1-tallin pyörittämisen kannalta oleelliset prosessit ja tekniikat ja sain hyvän käsityksen siitä, kuinka renkaat toimivat. Joten kun sain mahdollisuuden ajaa MR03B:tä Abu Dhabissa, se tuntui mahtavalta ja tunsin oloni todella varmaksi, King kommentoi f1today.netin mukaan.

Hänellä on kuitenkin tavoitteet korkeammalla.

– Ajoin 300 kilometriä testissä tuolla autolla, ja rakastin jokaista sekuntia. Se, mitä kuitenkin todella haluan tehdä, on ajaa kilpaa ja teen kaiken täysillä saavuttaakseni sen. Kehityskuljettajana jatkaminen Manorin kanssa on avain tähän kehitykseen, King toteaa.

Myös tallissa iloitaan Kingin jatkosta.

– Olin Abu Dhabin testeissä ja näin Jordanin tekevän vaikuttavaa työtä. Oli selvää, että hän otti kaiken irti mahdollisuudesta päästä sisälle tiimin toimintaan. Talven aikana hän auttoi meitä kuljettajan sijainnin määrittelemisessä uudessa rungossa, joten kehityskuljettajan rooli on todella hyödyllinen. Olemme iloisia hänen jatkostaan, Dave Ryan, Manorin kilpailujohtaja kommentoi.

F1-roolinsa lisäksi King kilpailee GP2-luokassa.