Haasin omistaja Gene Haas on kutsunut amerikkalaiset autourheilumogulit ja tiimiomistajat Roger Pensken ja Rick Hendrickin katsomaan formula 1 -kisoja.

Penske piipahti F1:ssä 1970-luvulla parin kauden ajan ja John Watson jopa voitti tiimille yhden GP:n Itävallassa 1976.

– Hän (Roger Penske) on aina toivottanut minulle kovasti onnea F1-maailmaan. Olemme kutsuneet hänet, Rick Hendrickin ja monet muutkin katsomaan F1-kisoja ja tutustumaan toimintaan täällä, Gene Haas kertoo Motorsport.comille.

– Uskon että he voisivat hyvinkin innostua tästä. Olisi ihan mahtavaa nähdä vielä sekä Penske että Hendrick formula ykkösissä. Se olisi todella upeaa.

Roger Penske ei ainakaan täysin tyrmää ajatusta.

– Juttelin Genen kanssa ja sanoin, etten minä millään saa varikkopassia F1-kisoihin, mutta hän lupasi minulle sellaisen. Odotan todella innolla, että näen, kuinka siellä toimitaan. F1 vaatii alkuun melkoisia investointeja, olen kuullut että jopa 300 miljoonaa dollaria. Sellainen se hintalappu taitaa olla, Penske sanoo.

– Olemme yhä edellinen jenkkitalli, joka on voittanut F1:ssä. Samaan aikaan ajoimme kuitenkin Yhdysvalloissa Can-Amia ja Trans-Amia, joten se jatkuva reissaaminen mantereiden välillä kävi ihan mahdottomaksi. Emme vain enää pystyneet siihen. Bisnes pakotti meidät palaamaan vain Yhdysvaltojen radoille.