F1-sarjan rengastoimittaja Pirelli on paljastanut Kanadan GP:n rengasseokset. Mukana Kanadassa on ensimmäistä kertaa merkin tälle kaudelle kehittämä uusi ultrapehmeä rengasseos.

Ultrapehmeillä on pakko ajaa aika-ajojen viimeisessä osiossa, jossa ratkaistaan lähtöjärjestyksen kymmenen kärki. Viimeisessä osiossa käytetyt ultrapehmeät poistuvat aika-ajon jälkeen tallien käytöstä, mutta kärkikymmenikön ulkopuolelle jääneet kuljettajat saavat pitää käyttämättömät ultrapehmeänsä.

Muut tarjolla olevat renkaat kisaviikonloppuun ovat pehmeät ja superpehmeät. Kisassa pakollinen rengasseos on pehmeä rengas, joita annetaan tallien käyttöön kaksi sarjaa per kuljettaja. Pehmeiden renkaiden lisäksi kisassa on pakko käyttää myös toista rengasseosta, jotka kuljettajat saavat valita vapaasti tarjolla olevista.