Lukuisista elokuvasuorituksistaan tuttu ja taistelulajitaidoistaan tunnettu näyttelijä Jackie Chan on yksi BAXI DC Racing -tiimin uusista omistajista. Talli kilpailee kestävyyskilpailuissa, joissa se kahmi runsaasti menestystä jo Aasian mestaruussarjassa. Seuraavaksi talli aikoo osallistua kestävyyskilpailujen MM-sarjaan.

Tallin suurin koetinkivi nähdään kuitenkin tulevana kesäkuuna, kun talli osallistuu legendaariseen Le Mansin 24 tunnin kilpailuun Ranskassa. Tallin kuljettajat David Cheng (toinen omistaja) sekä Ho-Pin Tung ajavat kilpailussa LMP2-luokassa. Kolmas kuljettaja ilmoitetaan myöhemmin.

Le Mans on kiinnostanut Hollywood-tähtiä kautta aikojen. Tunnetuin kestävyyskilpailun rakastaja on eittämättä Steve McQueen, joka teki kilpailusta jopa elokuvan. Lisäksi Paul Newman ja Patrick Dempsey ovat olleet mukana vuorokauden ajossa. Dempsey voitti jopa viime vuonna oman luokkansa.

– Haluan tukea kiinalaista moottoriurheilua ja maan kuljettajien kehitystä, Chan kertoo tallin oston syitä motorsport.comin mukaan.

– Haluan olla kesällä henkilökohtaisesti paikalla Le Mansissa antaakseni täyden tukeni tiimilleni ja kuljettajilleni.