Entinen F1-kuljettaja Rubens Barrichello osallistuu tulevana viikonloppuna ajettavaan Daytonan 24 tunnin kestävyyskilpailuun. Wayne Taylor Racingin riveissä. Brassikonkari on tilaisuudesta innoissaan.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta ja Rolex 24 on aina ollut minulle todella kiinnostava kisa. Kun äskettäin toin ilmi Waynelle ja hänen tiimilleen halukkuuteni ajaa tässä kisassa, hän teki sen mahdolliseksi minulle, Barrichello intoilee thecheckueredflag.co.uk-sivuston mukaan.

Hän odottaa tiimiltään paljon tulevassa koitoksessa.

– Tämä on yksi historian menestyneimpiä tiimejä luokassaan ja on suuri ilo kilpailla täällä näin kilpailukykyisessä tiimissä, brasilialainen toteaa.

Tallin omistaja Wayne Taylor on vakuuttunut siitä, että kokenut entinen F1-pilotti tuo tuloksia pöytään.

– Olen tuntenut ja seurannut Rubensia monet, monet vuodet mukaan lukien hänen viime vuoden suorituksensa kisassa. Kun lisäämme neljännen kuljettajan tiimiin, sen täytyy ehdottomasti olla joku joka on huipulla, ja on ilo lisätä Rubensin kaltainen kaveri, jota olen ihailltu vuosia, Taylor hehkuttaa.

Daytonan 24 tunnin kisa, nykyiseltä nimeltään Rolex 24, on vuosittain Daytona Beachissa Floridassa ajettava kestävyysajo, joka kestää nimensä mukaisesti 24 tuntia. Kilpailu on yksi merkittävimmistä Yhdysvalloissa ajettavista autokilpailuista.

Ensimmäistä kertaa kilpailu ajettiin vuonna 1962. Kisassa on koettu myös suomalaismenestystä Leo Kinnusen ajettua sen voittoon vuonna 1970.

Barrichello on osallistunut kisaan aiemmin kahdesti, vuosina 2013 ja 2015.