Viime kausilla F1-sarjan jämäsijoihin tottunut Manor ei ole vieläkään ilmoittanut ensi kauden kuskejaan. Sen sijaan tallin muun henkilöstön määrä on ollut viime aikoina kasvussa. Viime viikolla Manor ilmoitti palkanneensa Ferrarin entisen pääsuunnittelijan Nicholas Tombazisin, ja nyt remmiin on liittynyt jo toinen vanha Ferrari-mies, maranellolaistallin entinen tekninen johtaja Pat Fry.

– Olemme todella onnekkaita saadessamme Patin mukaan auttamaan meitä saamaan vahvan alun uuden jännittävän tekniikkapakettimme kanssa, Manorin kilpailujohtaja Dave Ryan kommentoi motorsport.comin mukaan.

Manorilta onkin lupa odottaa selkeästi vahvempaa ensi kautta. Siinä missä talli ajoi viime kaudella edelliskaudelta periytyvällä autolla ja vuoden vanhalla Ferrarin moottorilla, saa se nyt käyttöönsä Mercedksen voimanlähteet sekä vaihteiston ja takajousituksen osia Williamsilta. Myös itse auto on kokonaan uutta suunnittelua.

– Tavoitteenamme on tuoda autolle suorituskykyä Barcelonan testien avulla ja saada se kantamaan myös Australiaan (kauden avauskisaan) varmistaaksemme vahvimman mahdollisen alun kaudelle 2016 ja saadaksemme hyvän pohjan auton kehitykselle alkukaudesta, Ryan jatkaa.

Fry työskenteli Ferrarilla vuoteen 2014 saakka, kunnes jätti tallin kauden päätteeksi.